Csupasport: Kokó esete Contador zseléjével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.15. 20:42
Az olimpiai bajnok ökölvívó, Kovács Kokó István első triatlonversenyét teljesítette a szezonban, a Vasi Vasembert. A Csupasportnak elmesélte, hogy szoknia kell még a népsűrűséget a vízben.

„Triatlonos mondás: úszva nem lehet megnyerni a versenyt, de elveszíteni nagyon is – mondta Kokó a Csupasportnak adott interjújában.Sajnos, a felkészülésem nem volt problémamentes, és ez épp az első számon volt érezhető. A szezon ezen szakaszában már százhúsz-százötven leúszott kilométernél szoktam tartani, most úgy hatvanat teljesítettem eddig."„Triatlonos mondás: úszva nem lehet megnyerni a versenyt, de elveszíteni nagyon is – mondta Kokó a Csupasportnak adott interjújában.Sajnos, a felkészülésem nem volt problémamentes, és ez épp az első számon volt érezhető. A szezon ezen szakaszában már százhúsz-százötven leúszott kilométernél szoktam tartani, most úgy hatvanat teljesítettem eddig."

Az olimpiai bajnok ökölvívó elmondta, hogy a parton (mármint a ringben) ugyan megy neki a verekedés, de a vízben nem, és még szoknia kell a tömeget a vízben, mert a jó hosszútávúszók képesek függetleníteni magukat ettől.

A Kokóval készült interjún kívül a Csupasporton olvashat még egy beszélgetést az ultrafutó Losonc Tímeával, aki az elmúlt napokban egy aranyat és egy ezüstérmet begyűjtött a versenyein.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik