Csupasport: Jornet motivációja – indiánok üldözik!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.07. 18:30
Címkék
A Csupasport többször írt már az ultrafutásban, túrasíben egyaránt jeleskedő, a Mount Everestet 17 óra alatt megmászó Kílian Jornetről. A 31 éves spanyol sportoló új, minden eddiginél nehezebb kihívás elé néz: apa lett.

„Az Everest megmászására minden addiginál keményebben készültem, az apaságra viszont nem lehet felkészülni, nincs rá tökéletes edzésmódszer. A legfontosabb célunk, hogy a kislányunk boldog legyen, és magával vigye az általunk is képviselt természetes értékeket" – mondta Kílian Jornet az Expansiónnak adott, a csupasport.hu-n olvasható interjújában, amelyben elárulta azt is, mit érzett az Everest csúcsán, szerinte minek köszönheti elképesztő eredményeit, és mi ad értelmet a hegycsúcsok meghódításának „Az Everest megmászására minden addiginál keményebben készültem, az apaságra viszont nem lehet felkészülni, nincs rá tökéletes edzésmódszer. A legfontosabb célunk, hogy a kislányunk boldog legyen, és magával vigye az általunk is képviselt természetes értékeket" – mondta Kílian Jornet az Expansiónnak adott, a csupasport.hu-n olvasható interjújában, amelyben elárulta azt is, mit érzett az Everest csúcsán, szerinte minek köszönheti elképesztő eredményeit, és mi ad értelmet a hegycsúcsok meghódításának

A Csupasport ezen kívül beszámol arról is, milyen nehézségekkel kellett eddig megbirkóznia, és hogyan húzott bele ennek ellenére a Lenin-csúcs megmászását és megsíelését tervező Héjja Bálint és Lengyel Ferenc a Pamírban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik