Csupasport: Ferenczi István – Balaton-kör húsz óra alatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.20. 19:22
Csütörtöktől vasárnapig tart a 12. Spuri Balaton Szupermaratoni, amelyen négy részletben futják körbe Magyarország legnagyobb tavát a versenyzők, köztük a korábbi válogatott labdarúgó, Ferenczi István. A Csupasport vele beszélgetett.

48.45, majd 52.9, aztán 43.6, végül 51.3 - napról napra ennyi kilométer vár a résztvevőkre a 12. Spuri Balaton Szupermaratonin, akik Siófokról Fonyódra, Fonyódról Szigligetre, Badacsonytól Balatonfüredig, majd Füredtől Siófokig futnak, s összesen 196.25 kilométert tesznek meg.

„Tavaly futottam először ezen a viadalon, idén szeretnék egy kicsivel jobb időt elérni, a célom, hogy húsz órán belül érjek célba – mondta a Csupasportnak Ferenczi István, aki tavaly 20.15:53 óra alatt teljesítette a távot. – Részben a jobb idő miatt tértem vissza, illetve nekem nagyon tetszett a szervezés, a lebonyolítás."

A vele készült beszélgetésen kívül oldalunkon olvashattok arról is, mit csinált az a túrázó, aki tíz órára a futóhomokba ragadt, és olvashattok pár gondolatot, amelyeket Kovács Kokó István oszt meg veletek a futócipőkről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik