Csupasport: csak semmi felesleges – tévé helyett futás

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2020.03.15. 17:23
Címkék
Ultrafutóként is bontogatja már a szárnyait Oertel Nándor, azaz 42k Nándi, ahogy a futók ismerik, aki a saját futóklubjának szeretett volna egyenpólót, de túl kicsinek bizonyult a lerendelt mennyiség, így nem álltak szóba vele sehol. Ezért aztán létrehozta a saját márkáját.

„Az egész úgy kezdődött, hogy a három-négy fős péceli futócsapatunknak szerettem volna pólót csináltatni, de leráztak mindenhol, hogy ez túl kis mennyiség. Ezen felbosszantottam magam és elkezdtem utánanézni, milyen technológiákkal lehet gazdaságosan akár egy-egy darabot is gyártani" – kezdi a történetét Oertel Nándor, a Spartathlon Magyar Csapat hivatalos egyenpólójának felelőse.„Az egész úgy kezdődött, hogy a három-négy fős péceli futócsapatunknak szerettem volna pólót csináltatni, de leráztak mindenhol, hogy ez túl kis mennyiség. Ezen felbosszantottam magam és elkezdtem utánanézni, milyen technológiákkal lehet gazdaságosan akár egy-egy darabot is gyártani" – kezdi a történetét Oertel Nándor, a Spartathlon Magyar Csapat hivatalos egyenpólójának felelőse.

Ma már segítenek a teljes folyamat során, a tervezéstől a megvalósításig, ami szerinte szuper érzés, és amellett, hogy nagyon jól bírja a terhelést, azt is fantasztikus dolognak tartja, hogy imádja a munkáját.

„Sokszor egy versenyen az is segít átbillenteni a holtponton, ha olyan pólókat látok másokon, amelyek a mi műhelyünkben készültek. Olyat alkotok, amilyet a futó szeretne, vagy még jobbat!” –mondta a Csupasportnak, amelyen a teljes riporton kívül bloggerünk, Vágó Bogi elmélkedik és ad tanácsokat arról,hogyan készüljünk a futásokraezekben a "vírusos" időkben és arról,hogyan edzenek a legnagyobb futballsztárokakkor, amikor minden bajnokság szünetel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik