Csupasport: a koplalás a legnagyobb ellenfél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.11.02. 17:58
Címkék
Juniorkorúként indul a férfi testépítő- és fitnesz-világbajnokságon a Men's Physique kategóriában Szabó Roland, aki először szerepel vb-n a felnőttek mezőnyben. Interjút adott a Csupasportnak.

Nemrég végzett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karán, levelezős hallgatóként azonban pénzügy- és számviteli tanulmányokat is folytat. Az egyetem és a napi nyolc óra munka mellett edzői tanfolyamra jár a hazai fitnesz szövetség akadémiáján, hogy nemzetközi szakedzői képesítést szerezzen. Az MnB Team SE versenyzője Veres Tamás, az egyesület elnöke, és a testépítők szövetségi kapitányának irányításával készül pályafutása eddigi legnagyobb erőpróbájára.

„Rengeteg áldozatot hoztam azért, hogy eljussak idáig. A munka és a tanulás mellett naponta járok edzésre, az utóbbi négy évben mindössze négy olyan nap volt, hogy nem mentem le az edzőterembe" – mondta a Csupasportnak, ahol olvashatnak a világ egyik legnépszerűbb futóversenyéről, a vasárnap sorra kerülő New York-i maratoniról, amelyen több mint ötvenezren indulnak, és több millióan szurkolnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik