Birkózó-vb: egyik magyar sem került vigaszágra kedden

KOHÁN GERGELY (PÁRIZS)KOHÁN GERGELY (PÁRIZS)
Vágólapra másolva!
2017.08.22. 15:29
Mivel egyik magyar birkózó legyőzője sem jutott fináléba a párizsi világbajnokság keddi versenynapján, eldőlt, hogy a vigaszágon sem folytathatják a versenyzést honfitársaink, így Torba Erik, Szabó László, Lám Bálint és Krasznai Máté számára is véget ért a versenynap, s eldőlt, ezen a napon nem szerez érmet a magyar küldöttség.

Lám az első meccsén kikapott, míg Torba, Szabó és Krasznai a második találkozóján szenvedett vereséget. Lám az első meccsén kikapott, míg Torba, Szabó és Krasznai a második találkozóján szenvedett vereséget.

Ilyenkor csak akkor folytathatja egy versenyző a bronzéremért, ha legyőzője döntőbe jut, de egyikük sem volt szerencsés.

Kedden a kötöttfogásúak 59 kilogrammos kategóriájában a japán Fumita Kenicsiro, 66 kilogrammban a dél-koreai Rju Han Szu, 80 kg-ban az örmény Makszim Manukjan, míg nehézsúlyban (130 kg) a török Riza Kayaalp szerezte meg az aranyérmet.

Szerdán a nők küzdelmeivel folytatódik a világbajnokság, Németh Zsanett a 75, Galambos Ramóna az 55 kilogrammos súlycsoportban lép szőnyegre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik