Birkózás: a magyar válogatott nyerte meg a pontversenyt Győrben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.25. 10:44
A múlt hétvégén Győrben zajlott kötöttfogású Magyar Nagydíj, Polyák Imre-emlékverseny, amely után több érdekességről is beszámolt a szövetség hétfői hírlevelében.

Az összesen három arany-, két ezüst- és hét bronzéremnek, valamint további helyezéseknek köszönhetően a magyar válogatott nyerte a pontversenyt (192) a kazah (166) és a kínai csapat (131) előtt, a trófeát Sike András szövetségi kapitány vette át.

Losonczi Ottó lett a legjobb magyar (ötödik helyezett) a verseny névadója, Polyák Imre egykori súlycsoportjában (67 kg), így átvehette aaz olimpiai arany- és háromszoros ezüstérmeslegenda nevével fémjelzett vándordíjat a szövetség két vezetőjétől, Bacsa Péter ügyvezető alelnöktől és Farkas Tibor főtitkártól.

Ezenkívül most és itt, a győri Olimpiai Sportparkban mutatkozott be 3D-ben, vagyis "élőben" az októberi budapesti világbajnokság kabalaoroszlánja, Champlion, aki a nevét a vb Facebook oldalán meghirdetett versenyben kapta. Rengetegen fényképezkedtek vele, de hősiesen állta rohamokat, még a dobogóra is felállhatott.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik