Birkózás: a Honvéd nyerte az Extraligát, a BVSC az NB I-et

Vágólapra másolva!
2019.11.17. 18:45
null
A Honvéd csapata
Címkék
A hétvégén zajlottak a birkózók csapatbajnoki küzdelmeinek visszavágói, egyrészt az Extraligában, másrészt a másodosztálynak számító NB I-ben. A legjobbak Monoron viaskodtak egymással, a favoritnak számító Honvéd véghez vitte azt a bravúrt, hogy újjáalakulása óta 2017-ben megnyerte az NB II-t, tavaly az NB I-et, most pedig az Extraligát.

Az esélyes gárda minden riválisát felülmúlta az oda- és a visszavágón egyaránt, így többek között a címvédő Pénzügyőrt is.

Az Extraliga végeredménye: 1. BHSE, 2. ESMTK, 3. Pénzügyőr, 4. Cegléd, 5. Újpesti TE (az FTC-t kizárták, mert nem tudott kiállni).

Az NB I-ben nyolc csapat küzdött egymással két csoportban. Az egyikből a házigazda BVSC-Zugló, a másikból a Vasas jutott be a döntőbe, ahol mindkét fél nyert 5:4-re egy-egy csapattalálkozót, a technikai pontok döntöttek a vasutasok javára.

Az NB I végeredménye: 1. BVSC-Zugló, 2. Vasas, 3. Sziget SC, 4. Orosházi BSK, 5. Érdi Spartacus, 6. Pécsi EAC, 7. Kertvárosi SE (kiesett), a Kecskeméti TE-t kizárták, nem állt ki a visszavágóra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik