Asztalitenisz Eb: 19 órától játszunk Ukrajnával az éremért

SZŰCS MIKLÓS (Puszan)SZŰCS MIKLÓS (Puszan)
Vágólapra másolva!
2019.09.06. 09:31
A nantes-i kontinensbajnokság csoportkörének végére kiderült, hogy az eddig magabiztosan menetelő magyar női válogatott ellenfele a negyeddöntőben Ukrajna lesz.

A magyar női válogatott már csütörtök délelőtt, a fehéroroszok 3:0-s legyőzésével kiharcolta a negyeddöntős szereplést a nantes-i Európa-bajnokságon, ám arra, hogy kiderüljön, ki lesz az ellenfél az éremért zajló mérkőzésen, még várni kellett. a fehéroroszok 3:0-s legyőzésével kiharcolta a negyeddöntős szereplést a nantes-i Európa-bajnokságon, ám arra, hogy kiderüljön, ki lesz az ellenfél az éremért zajló mérkőzésen, még várni kellett.

Az Ausztria–Ukrajna találkozó ugyanis a késő estébe nyúlt, ez volt a csoportkör utolsó fordulójának legtovább tartó összecsapása. A több mint három órás, rendkívül izgalmas találkozót végül az ukránok nyerték meg 3:2-re, így a mieink pénteken 19 órakor a többek között az európai ranglistán nyolcadik Margarita Peszockát, valamint két rutinos védőjátékost, Ganna Gaponovát és Tetyana Bilenkót a soraiban tudó Ukrajna ellen állnak asztalhoz, a győztes pedig a szombati elődöntőben a Németország–Portugália párharc továbbjutójával találkozik majd.

ASZTALITENISZ CSAPAT EURÓPA-BAJNOKSÁG, NANTES
A NEGYEDDÖNTŐ PÁROSÍTÁSA
FÉRFIAK

Németország–Szlovénia
Franciaország–Lengyelország
Ausztria–Portugália
Svédország–Anglia
NŐK
Románia–Franciaország
Hollandia–Lengyelország
MAGYARORSZÁG–Ukrajna
Németország–Portugália

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik