Ajánló: kenyai siker a Pécs-Harkány futóversenyen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.03.03. 17:52
Ikonikus futóversenyt rendeztek március első napján, a Pécs és Harkány közötti 25.5 kilométernek ezer versenyző vágott neki – a nőknél és a férfiaknál is kenyai siker született.

Igazán szép futókorba lépett a Pécsi Vasutas Sport Kör által szervezett Pécs-Harkány országúti verseny, hiszen immár 36. alkalommal rendezték meg. E kultikus kihívás rajtjába mintegy ezer futó állt be március első napján, és Pécs belvárosából startolva – akár egyéniben, akár csapatban – 25.5 kilométert kellett megtenniük a résztvevőknek, hogy eljussanak a gyógyfürdőjéről híres Baranya megyei kisváros, Harkány központjába, miközben a Mecsek és a Tenkes-hegy között vezető, dimbes-dombos országúton haladtak a versenyzők.

Ahogy minden évben, úgy idén is lehetett találkozni a félmaratoni és maratoni, illetve az ultrafutás világából ismerős versenyzőkkel, ezen a vasárnapon például a Lubics család két tagjával. A háromszoros Spartathlon-győztes Lubics Szilvia nagyobbik fia, Olivér és férje, Lubics György is rajthoz állt.

További részletek a csupasport.hu weboldalon

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik