Ajánló: elképesztő terv, szörfözés a sivatagban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.29. 20:05
A sportágában a világ egyik legjobbjának számító Kelly Slater létrehozná második mesterséges létesítményét, mégpedig a kaliforniai sivatagban, ahol eddig legfeljebb golfversenyeket rendeztek.

A fullasztó meleg uralta sivatagról az emberek többségének nem a sportolás jut eszébe, a szörfözés meg pláne nem. Pedig bérmennyire hihetetlenül hangzik is, ha minden jól megy, hamarosan bárki lovagolhat a hullámokon a coloradói Coachella-völgyben. A világ egyik legjobb szörfösének tartott, tizenegyszeres világbajnok Kelly Slater fejéből pattant ki az ötlet, hogy építeni kellene a sivatag közepén egy négyszáz hektáros üdülőhelyet, amelyet egy mesterséges szörfmedencével dobnának fel, sőt ez jelentené a legfőbb vonzerőt. hamarosan bárki lovagolhat a hullámokon a coloradói Coachella-völgyben. A világ egyik legjobb szörfösének tartott, tizenegyszeres világbajnok Kelly Slater fejéből pattant ki az ötlet, hogy építeni kellene a sivatag közepén egy négyszáz hektáros üdülőhelyet, amelyet egy mesterséges szörfmedencével dobnának fel, sőt ez jelentené a legfőbb vonzerőt.

További részletek az elképesztő tervről a csupasport.hu weboldalon, ahol egy új kihívásról, a 25 kilométeres túrázásról is olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik