A suppolás a legmenőbb vízi sport idén

Vágólapra másolva!
2020.07.03. 16:50
Címkék
Aki eddig kipróbálta, beleszeretett. A suppolás a legkényelmesebb módja a vízi túrázásnak. Könnyed testmozgás, amihez nem kell sportolónak lenned, viszont élvezetes, és olyan szögből láthatod a vizeket és a partokat, ahogy eddig soha. (X)

 

Mi az a SUP, és miért menő?

A SUP az állva evezés, egy élménnyel teli vízitúra-lehetőség. Most lett igazán népszerű, mert a technológia oda jutott, hogy a felfújható deszkák akár 150 kg-ot is elbírnak a vízen.

Mivel felfújható, elfér egy hátitáskában, bárhová magaddal viheted, akár egy vitorláson is elfér. Gyorsan felfújhatod, és már mehetsz is a vízre.

Nézd meg 2020 legjobb ár/érték arányú felfújható SUP deszkáit!

Ez egy könnyű sport, nem kell hozzá sportolónak lenned, hogy élvezd a vízi túrázást. A csomagtéren elfér a fontos holmid, és a nagyobb deszkákon kisgyerek vagy kutyus is utazhat veled.

 

Mi a legjobb az állva evezésben?

Aki egyszer próbálta, bele is szeretett. Sokkal jobb, mint amilyennek kívülről vagy a velencei gondolásokra emlékezve tűnik. Ha akarod, lassan siklasz, ha úgy tartja kedved, gyors tempóban evezel. Olyan helyekre juthatsz el, olyan vizeket hódíthatsz meg, amelyeket csónakkal nem lehet elérni. Egyedül és közösségben is kiváló kikapcsolódás és könnyed sporttevékenység.

Melyik a neked való SUP deszka?

Felfújható SUP deszkát testtömeg, vízitúratípus és dizájn alapján válassz. Ez a blogposztsegít megtalálni a számodra legmegfelelőbb SUP-ot, hogy az állva evezés valóban élmény legyen!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik