A krém krémje; Király nem néz a tabellára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.14. 23:39
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Ünnepelt a magyar sport: valamennyi kategóriában eldőlt, kik lettek 2018 legjobbjai. A Nemzeti Színházban rendezett nagyszabású Év Sportolója Gáláról két oldalon minden, amit tudni érdemes, továbbá Vincze Szabolcs exkluzív kétoldalas nagyinterjúja a kilencszeres olimpiai bajnok atlétakirállyal, Carl Lewisszal és Voleszák Gábor beszélgetése a gála másik díszvendégével, az Európa-bajnok német labdarúgóval, Nadine Kesslerrel.
Ünnepelt a magyar sport: valamennyi kategóriában eld
őlt, kik lettek 2018 legjobbjai. A Nemzeti Színházban rendezett nagyszabású Év Sportolója Gáláról két oldalon minden, amit tudni érdemes, továbbá Vincze Szabolcs exkluzív kétoldalas nagyinterjúja a kilencszeres olimpiai bajnok atlétakirállyal, Carl Lewisszal és Voleszák Gábor beszélgetése a gála másik díszvendégével, az Európa-bajnok német labdarúgóval, Nadine Kesslerrel.

A székesfehérvári Loic Nego magyar lett. A Mol Vidi FC sztárjának eskütételéről Pietsch Tibor lebbentette fel a fátylat, és az is kiderül, hogy a magyar válogatott az állampolgárság dacára miért nem számíthat az immár magyar-francia játékosra.

Király Gábor még nem adja fel, igaz, nem is néz a tabellára. A Haladás mindjárt 43 éves legendája Somogyi Zsoltnak szőrmentén a klubon belüli gondokról is beszélt, no meg arról, hogy a külső megítélésénél fontosabb, hogy belül mi van az emberben.

Nyolcan kezdték, már csak négyen vannak. A férfi kosárlabdázók monstre kupahétvégéjének első napjáról Győrből egy oldalon Győri Ferenc és Mohay Gábor jelentkezett.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a dunaszerdahelyi Vida Kristopherrel és a heti sportos tv-műsorral.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik