Egyelőre nézők nélkül, de március 14., azaz hetven nap után végre ismét éles mérkőzéseket játszanak a magyar pályákon, ráadásul mind a három szombati találkozó tartogat csemegét: a bajnoki címre hajtó ferencvárosiak a Loki ellen még az 1. fordulóból elhalasztott párharcukat pótolják, míg négy csapat – köztük a most még másodosztályú MTK – a kupa elődöntőjében szerepel. A rajt előtt többek között Szerhij Rebrovot, a Ferencváros edzőjét és Tomás Tujvelt a Honvéd kapusát is megszólaltattuk.

Duchatelet elnézést kért, de… Az Újpest FC tulajdonosa a csapat régi címerének visszaállítását is meglebegtette, Őze István, az UTE elnöke azonban egyszerű zsarolásnak tartja a belga üzletember feltételeit. Babják Bence írása.

Véget ért a szükségállapot. Osztermájer Gábor, a Paksi FC derűlátó edzője a sakkozással kevert futballról, a nehéznek tűnő sorsolásról és a barátságos bírókról is beszélt Pietsch Tibornak.

Generációkat összekötő kapocs. A pólósok pólósának megválasztott Faragó Tamást az emberekbe vetett hitében erősíti, ha lát egy tehetséget. A legendával Ballai Attila készített interjút.

„Nagyon megutáltam a közeget” – mondta Hosszú Katinka a világ egyik legolvasottabb úszóportáljának adott interjújában, amikor arról beszélt, hogy 19 évesen miként látta a sportágat.

Tizenegy idény után kilencszeres bajnokként távozik a Veszprém férfi kézilabda-csapatának gladiátora, a bosnyák Mirsad Terzic, aki a karanténban is magyarul tanult – szombati Hosszabbítás mellékletünkben többek között erről olvashatnak.