Vojvoda Dávid úgy érzi, most jött el az idő. A férfi kosárlabda-válogatott hátvédje Olaszországba szerződött, avagy hosszas hezitálás után távozik Szolnokról. A kiváló hátvéd arról is beszámolt Győri Ferencnek, hogy a jövőben miként képzeli el a válogatott szereplést.

Lovrencsics Gergely szerint a Valletta sem könnyebb ellenfél, mint a Ludogorec volt. A Ferencváros csapatkapitánya Szerhij Rebrov munkájának műhelytitkairól és a feszített nyári menetrendről is beszélt két BL-selejtezős forduló között Borbola Bencének. Európai és magyar kupakörkép három oldalon.

• Dél-Afrika-verés, Gyurta Gergely hányattatásai és az úszók területfoglalása. Három oldalon minden, amit a kvangdzsui vizes világbajnokság pénteki napjáról tudni érdemes.

• Huszonegy éves és világbajnok. Siklósi Gergely varázslatos péntekjéről, a budapesti vívó-vb ötödik napjáról és első magyar aranyáról két oldalon, Szatmári- és Szilágyi Áron-interjúval.

• És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Lauda-sorozat második részével, az 50 éves Kangyal Balázzsal, a magyar rögbi feltámadásával és a Halep-jelenséggel.