Röpi: Fantasztikusan küzdöttek a lányok – Hollósy

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.02. 18:10
Amint arról korábban beszámoltunk, győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar női röplabda-válogatott Izraelben, a világbajnoki selejtező második körében. Honlapunknak nyilatkozott a válogatott szövetségi kapitánya, Hollósy László.

A mieink viszonylag simán megnyerték az első játszmát a görögök ellen, majd nagyon simán elvesztették a másodikat. A harmadikban aztán már öt ponttal is vezetett az ellenfél, sőt három játszmalabdája is volt, de a mieink mindhármat hárították, majd fordítottak, és értékesítették az első saját szettlabdájukat. A negyedik játszma közepétől pedig már nem volt kérdés, hogy melyik csapat nyeri meg a meccset.

„Látszik még az összeszokatlanság a csapaton, ennek megfelelően sok volt még a hiba, de a játékosok szíve a helyén volt. Fantasztikusan, csapatként küzdöttek a lányok" – értékelte honlapunknak a mérkőzést Hollósy László szövetségi kapitány.

A mieink csütörtökön Svájccal, majd ezt követően Lettországgal, Macedóniával és a házigazda Izraellel mérkőznek meg. A csoportból az első három válogatott jut tovább a vb-selejtezők harmadik körébe.

NŐI RÖPLABDA, VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ
Magyarország–Görögország 3:1 (22, –16, 26, 17)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik