A Cleveland pénteken épp a Royalsot győzte le 3–2-re. A gárda azzal a sikerrel aratta sorozatban 22. győzelmét, amivel az örökranglista első helyére ugrott – az Indians azt megelőzően 21 diadallal holtversenyben vezetett a Chicago Cubsszal karöltve, amely még 1935-ben tudott megnyerni zsinórban 21 összecsapást.

Rengeteg ember bánatára a történelmi sorozat magyar idő szerint szombat hajnalban azonban megszakadt, az Indians ugyanis 4–3-ra kikapott a Royalstól. Persze a szurkolók így is hálásak voltak, s felállva, hatalmas ováció közepette köszönték meg kedvenceiknek a nem mindennapi élményeket.


A hivatalos listán egyetlen csapat van még az Indians előtt, a New York Giants (a mai San  Francisco Giants), amely 1916-ban zsinórban 26 találkozót nyert meg, ám mivel akkor a ligában még létezett döntetlen – és az Óriásoknak a széria közepén volt egy –, így ez nem számít hivatalos rekordnak a jelenlegi rendszerben (noha erről mind a mai napig rengeteg a vita az Egyesült Államokban).

Az Indians elképesztő meneteléséről, és arról, hogy ebből miért lehet akár egy film is, ide kattintva olvashat bővebben!