Melyik a legösszetartóbb magyar szurkolótábor? - Pótselejtező!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.03.28. 16:52
null
A legösszetartóbb szurkolókat keressük
Hetekkel ezelőtt indítottunk a Nemzeti Sport Online Facebook-oldalán egy játékot, amelynek a végén a legelszántabb és legaktívabb drukkercsapat elnyeri a „Magyarország legösszetartóbb szurkolótábora” címet. A feladat? Válaszd ki a csapatod és kattanj rá, amennyire csak bírsz!

Játékunk első fordulója, a népszerű közösség oldalon indított szavazás nagy sikerrel robogott az elmúlt hetekben, napokban – a felhasználók a maximálisan engedélyezett 100 csapatot regisztrálták és a szavazatok is szép számban jöttek, több ezer kattintás került a kedvencek neve mellé.

Kialakulni látszik a top20 sorrendje, a szabályok értelmében az első (azaz a legtöbb szavazatot kapott) húsz csapat kerülhet a mindent eldöntő második körbe. De az érdekesség kedvéért csavartunk egyet a történeten.

Kiemeltként biztosan bejutott a második fordulóba a hét eddig legtöbb voksot jegyzett tábor, név szerint: a Ferencváros (futball klub), az MKB Veszprém, a Diósgyőr (DVTK), az Újpest, a Debreceni VSC, a Pick-Szeged és a Videoton FC.

De 13 hely még mindig kiadó az elődöntőben, a versenyben lévő csapatok egy pótselejtező keretében küzdhetnek tovább a „főtábláért". A pótselejtezős szavazódobozt a cikk alján találjátok a Facebookon regisztrált csapatok nevével. Itt az ideje izzítani a számítógép egerét, melegíteni a kézfejeket. Hogy miért érdemes? Ezt is elmondjuk.

A húsvéti ünnepek végeztével lezárjuk a pótselejtezős szavazást is, és véglegesítjük a top20 mezőnyét. Innentől a második körbe jutott szurkolótáborok már egy facebook-alkalmazásban bizonyíthatják elszántságukat.

Nincs hozzá szükség másra, mint lájkolni az NSO oldalát, belépni a játékba, kiválasztani a képviselt csapatot és kattintani. Amennyit csak bírsz, ugyanis (fontos!) nem az a drukkersereg nyer a végén, ahonnan a legtöbben kattintottak saját csapatukra, hanem akik a legtöbbször kattintottak a kedvencekre.

Az eredményeket egy élő ranglista számolja majd, így könnyen ellenőrizhető, hogy hol áll épp a csapatod és hány kattintásra van szüksége az előrelépéshez. Amelyik szurkolótábor a legnagyobb számú kattintást gyűjti a játék végére, elnyeri az „Év Legösszetartóbb Szurkolótábora” díjat. A hab a tortán: a résztvevő játékosok között féléves Nemzeti Sport előfizetést sorsolunk ki.

Rákattantál? Szavazz, játssz, toborozz, nyerj és szerezz dicsőséget kedvenc csapatodnak!

SZAVAZÁS

Melyik a legösszetartóbb magyar szurkolótábor? Válassz a hazai csapatok közül, és juttasd tovább kedvenceidet a második körbe

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik