Sport Tv: Szujó Zoltán újra a képernyőn, szakértő lesz

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2020.09.09. 11:16
null
Szujó Zoltán (Fotó: Tumbász Hédi)
Szujó Zoltán újra autósporttal foglalkozik a televízióban: a hazai Formula–1-közvetítések korábbi arca és hangja a WTCR-közvetítésekben vállal állandó szereplést a Sport TV képernyőjén.

 

Szujó Zoltán szakértőként csatlakozik a Sport TV csapatához, amely rajta kívül még Haraszti Ádámból és Petur Andrásból áll majd a WTCR 2020-as kiírásának hat versenyhétvégéjén és 16 futamán, első alkalommal szeptember 13-án.

„A benzingőz mindig is része volt az életemnek, igazából része a mai napig – fogalmazott Szujó Zoltán a Sport TV honlapján olvasható interjúban. – Most picit átkerültem a sportpolitikai, sportdiplomáciai oldalra, az innovációért és technológiáért felelős miniszter autó- és motorsportért felelős tanácsadójaként dolgoztam és dolgozom. A televíziózás picit hiányzott, de szerencsére a Michelisz Norbiék által alapított tehetségkutató szimulátoros versenyt Norbival már kommentáltam a Sport TV-n, és ez azért lehetőséget adott arra, hogy beszéljek a mikrofonba. Az egy picit fura lesz így körülbelül hét év kommentálás után, hogy a stúdióban, szakértőként veszek részt a közvetítésekben, de ehhez hamar hozzászokom majd.”

Szujó tavaly tavasszal a nézők számára váratlanul távozott az M4 Sporttól – a háttérről ide kattintva, valamint itt olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik