Rali: motorozott a házban, büntetést kapott érte a rekordbajnok

Vágólapra másolva!
2020.04.09. 16:02
null
Loeb ráfaragott a motorozásra (Fotó: AFP)
Nem állítjuk, hogy unalmasan telnek Sebastien Loeb, a kilencszeres ralivilágbajnok napjai otthonában a koronavírus-járvány miatt bevezetett lakhelyelhagyási tilalom miatt – legalábbis erről árulkodik Instagram-fiókja.

A 46 éves francia autóversenyző az egyik nap még arról tett közzé videót, ahogy trambulinon ugrál és szaltózik, majd néhány nappal később azt mutatta be, ahogy kertjében a triálmotorjával megkerüli a medencét, felmegy a lépcsőn, behajt a nappaliba, majd kimegy a teraszra, és vissza le a lépcsőn a medencéhez.

A következő posztja már csak egy fényképmontázs volt.

Loeb fekvőtámaszozik, s mellette a szöveg: „az első büntetésem, amiért motoroztam a házban. 250 fekvőtámasz...″

 

18e jour de confinement ... seulement Plein de courage à mes colocataires pour les jours et semaines à venir #RaceAtHome (... au pied de la lettre)

29.8k Likes, 564 Comments - Sébastien Loeb (@sebloebofficiel) on Instagram: "18e jour de confinement ... seulement Plein de courage à mes colocataires pour les jours et..."



Ma (première) punition pour être rentré avec la moto dans la maison 250 pompes tous les jours

19.6k Likes, 230 Comments - Sébastien Loeb (@sebloebofficiel) on Instagram: "Ma (première) punition pour être rentré avec la moto dans la maison 250 pompes tous les..."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik