Rali: idén is dobogóra állna a Herczig, Ferencz páros Cipruson

Vágólapra másolva!
2019.09.26. 09:24
null
Herczigék új gumitaktikát alkalmaznak (Fotó: Mol Racing Team)
A tavalyi harmadik helyhez hasonló jó szereplésben bízik a Herczig Norbert, Ferencz Ramón kettős a rali Európa-bajnokság hétvégi ciprusi futamán.

A menedzsment csütörtöki tájékoztatása szerint a Mol Racing Team párosa felkészült az alaposan megváltozott viadalra.

„A tavalyihoz képest egyetlen gyorsasági maradt meg ugyanolyannak, az összes többi új szakasz. Újra feldolgoztuk a pályákat, és más gumitaktikát kell alkalmaznunk. Szeretnénk jó eredménnyel lezárni ezt az állomást” – idézte a kommüniké a Volkswagen Poli GTI R5-tel versenyző Herczig Norbertet.

Cipruson pénteken reggel lesz a kvalifikáció, este a rajtceremónia lesz Nicosiában, szombaton és vasárnap a gyorsasági szakaszokat rendezik – áll a közleményben.

Herczigék az idei első, Azori-szigeteken rendezett versenyt csak műszaki hiba miatt nem tudták befejezni, a Kanári-szigeteken negyedikek, Lettországban tizenharmadikak lettek, Lengyelországban a nyolcadik, Olaszországban a hetedik helyen végeztek.

Augusztusban műszaki hiba miatt fel kellett adniuk a csehországi versenyt. Az idényt november 8. és 10. között a magyarországi viadalon zárja a magyar duó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik