Motorsport: Talmácsi Gábor márciustól új szerepkörben

Vágólapra másolva!
2017.02.14. 11:32
A 2007-ben világbajnoki címet szerző magyar motorversenyzőt, Talmácsi Gábort új szerepkörben láthatjuk márciustól: a Spíler TV-n kommentátorként tevékenykedik majd a Moto GP-futamok ideje alatt – írja a blikk.hu.

„Egy pillanatig sem gondolkodtam, azonnal igent mondtam a felkérésre. Nagyon izgalmas ez a feladat számomra, hiszen maradok a gyorsaságimotoros-világbajnokság közegében, de másik, teljesen új szerepkörben – mondta a Blikknek Talmácsi. – A versenyzéssel már felhagytam, mostantól kommentátorként muszáj csúcsteljesítményt nyújtanom a futamokon.”

„Rengeteget kell tanulnom, mivel ez szinte teljesen új feladat nekem. Persze a kommentátortársam, Mezei Dániel biztosan sokat segít majd, és minden fortélyt elleshetek tőle. Korábban segédkeztem már motorverseny közvetítésében, de ez bonyolultabb munka lesz.” azonnal igent mondtam a felkérésre. Nagyon izgalmas ez a feladat számomra, hiszen maradok a gyorsaságimotoros-világbajnokság közegében, de másik, teljesen új szerepkörben – mondta a Blikknek Talmácsi. – A versenyzéssel már felhagytam, mostantól kommentátorként muszáj csúcsteljesítményt nyújtanom a futamokon.”

„Rengeteget kell tanulnom, mivel ez szinte teljesen új feladat nekem. Persze a kommentátortársam, Mezei Dániel biztosan sokat segít majd, és minden fortélyt elleshetek tőle. Korábban segédkeztem már motorverseny közvetítésében, de ez bonyolultabb munka lesz.”

Talmácsi Gábor 11 idényt töltött el a gyorsaságimotoros-vb mezőnyében, 164 nagydíjon állt rajthoz, 26-szor a dobogóra is felállhatott, kilencszer a legfelső fokára. A 125 köbcentisek között 2007-ben szerzett világbajnoki címet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik