Motorsport: A nevem változatlanul erős - Talmácsi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.04. 10:54
A tavaly súlyos balesetet szenvedett Talmácsi Gábor öt műtét után eldobhatta a mankót, s bár egy elhalt izmot eltávolítottak a bal lábából, május-június környékén ismét tesztelhet, és 2015-ben akár vissza is térhet valamelyik nagy sorozatba.

„Öt műtéten vagyok túl, az utolsón vették ki a csavarokat a lábamból, amit sajnos ismét fel kellett ehhez vágni. Két nappal ezután viszont már eldobtam a mankót. Egy izomrészt elvesztettem a lábamból, akkora erejű volt a motorblokk robbanása alattam, az az izom elhalt, ezért ki kellett venni – mondta Talmácsi a Digi Sport Reggeli start műsorában. – Idén is ültem már motoron, de nem motoroztam még igazán, annak is eljön az ideje. Most a váltás miatt a lábamnak meg kell tanulnia átvenni a kivett izom funkcióit. Ha ez nem menne, viszont a piac kedvezően alakulna – esetleg egy magyar MotoGP- vagy Superbike-futam –, még mindig ott a lehetőség a váltók áthelyezésére, a másik oldalra. Május-júniusban lehet a formámat leghamarabb tesztelni, talán reálisan 2015-ben csatlakozhatok ismét egy komoly sorozathoz, ehhez a nevem változatlanul erős, bár ma már gyakorta ülést kell vásárolni.”Talmácsi a Digi Sport Reggeli start műsorában. – Idén is ültem már motoron, de nem motoroztam még igazán, annak is eljön az ideje. Most a váltás miatt a lábamnak meg kell tanulnia átvenni a kivett izom funkcióit. Ha ez nem menne, viszont a piac kedvezően alakulna – esetleg egy magyar MotoGP- vagy Superbike-futam –, még mindig ott a lehetőség a váltók áthelyezésére, a másik oldalra. Május-júniusban lehet a formámat leghamarabb tesztelni, talán reálisan 2015-ben csatlakozhatok ismét egy komoly sorozathoz, ehhez a nevem változatlanul erős, bár ma már gyakorta ülést kell vásárolni.”

Talmácsi azt is elmondta, lábadozása közben menedzseri feladatokat is vállalt, két fiatal motorversenyző, Bódis Richárd és Somosi Alexander karrierjét egyengeti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik