MotoGP: mindenki belevetette magát a nyárba

KOVÁCS NIKOLETTKOVÁCS NIKOLETT
Vágólapra másolva!
2019.07.14. 13:07
Címkék
Nem sokat teketóriáztak a gyorsasági motoros világbajnokság pilótái, azonnal a nyaralóhelyek felé vették az irányt a Német Nagydíjat követően. A legnépszerűbb úti cél idén is Ibiza, de van, aki sokkal messzebbre utazott, ráadásul egyik versenytársával.

A közösségi médiának köszönhetően manapság már nem kell nagy kutatómunka és paparazzi aktivitás, hogy meglessük, hogyan töltik a sportolók a szabadságukat, ha ők is úgy akarják, persze.

Az első vakációs képeket Maverick Vinales osztotta meg rögtön a német futam másnapján. A yamahás többek között Jorge Martínnal együtt vetette bele magát a nyárba.

Summer

62.6k Likes, 580 Comments - Maverick Viñales (@maverick12official) on Instagram: "Summer "


#holidays @88jorgemartin #12gang

44.2k Likes, 325 Comments - Maverick Viñales (@maverick12official) on Instagram: "#holidays @88jorgemartin #12gang"


Az idősebb Espargaró, Aleix először feleségével, Laurával és ikreikkel kezdte meg a pihenést még a szárazföldön, majd néhány nappal később egy nagyobb társasággal egy yachtra helyezték át székhelyüket, miközben a gyerekek valószínűleg a nagyszülőkkel maradtak. Nemcsak öccse, Pol és annak felesége csatlakozott hozzájuk, hanem menedzsere, Albert Valera is.

Sunset w my love and M&M uncles!

20.7k Likes, 77 Comments - Aleix 41 (@aleixespargaro) on Instagram: "Sunset w my love and M&M uncles! "

11.7k Likes, 90 Comments - Alex Rins 42 (@alexrins) on Instagram: ""



Andrea Iannone
új barátnőjével tölti szabadságát. Az új kedves, Giulia de Lellis, a 4 millió Instagram követővel rendelkező influencer és modell, aki egy olasz társkereső valóságshow-ban vált ismertté. A 23 éves lány már a katalán futamon is ott volt Iannone mellett, és a jelek szerint csodás harmóniában töltik a mindennapokat.

Instagram post by Andrea Iannone * Jun 21, 2019 at 6:36pm UTC

320.9k Likes, 6,384 Comments - Andrea Iannone (@andreaiannone) on Instagram


Eravamo lì, così ..

321k Likes, 9,751 Comments - Giulia (@giuliadelellis103) on Instagram: "Eravamo lì, così .."


Danilo Petrucci a Német Nagydíjat felvezető sajtótájékoztatón árulta el, hogy a nyári szünet neki a motoros jogosítvány megszerzésével indul, amit a jelek szerint sikeresen teljesített is.


Valentino Rossi sosem kényezteti el a rajongókat hatalmas magánéleti posztolásokkal, inkább kedvese, Francesca posztjaiból és sztorijaiból lehet következteti az olasz sztár hollétére. Az pedig Francescától is ritka, hogy közös képeket osszon meg, de néha azért kivételt tesz, és legalább ő kedveskedik a kíváncsi tekinteteknek.

(Fotó: Instagram)
(Fotó: Instagram)

A legmesszebbre a sérüléséből lábadozó Jorge Lorenzo utazott, aki a jelek szerint már nem viseli a gerincsérülése miatt felírt corsetet, és szponzoráltnak tűnő nyaralására pártfogoltját, Tony Arbolinót is magával vitte a Maldív-szigetekre.

Another day in paradise... #mondomaldive #movenpickkuredhivarumaldives

35.5k Likes, 399 Comments - Jorge Lorenzo (@jorgelorenzo99) on Instagram: "Another day in paradise... #mondomaldive #movenpickkuredhivarumaldives"


Marc Márquez tőle annyira nem megszokott módon egyelőre hallgatásba burkolózik a közösségi médián, és barátnője oldaláról sem derült ki, hogy vajon együtt töltik-e a rövid versenymentes időszakot.

Aki a borongós időben nem szeretne több nyaralós tartalmat nézegetni, ráadásul már most hiányoznak neki a versenyek, az kattintson az alábbi videóra, amiben helyszíni riporterünk egy hete még a sachsenringi futam helyszínéről jelentkezett be érdekes háttérinformációkkal szolgálva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik