MotoGP: félelem, rettegés, lánykérés és egy pozitív koronavírusteszt

KOVÁCS NIKOLETTKOVÁCS NIKOLETT
Vágólapra másolva!
2020.09.10. 13:39
null
A hírek szerint Jorge Martín elkapta a koronavírust, karanténban van (Fotó: DPPI)
Kéthetes nyári szünet után a misanói San Marinó-i Nagydíjjal folytatódik a gyorsaságimotoros-világbajnokság koronavírus miatt átírt szezonja, amely továbbra is meghatározza az eseményeket. A legfrissebb hírek szerint, amit az érintett részéről továbbra sem erősített meg senki, megvan az első nagy név, aki futamkihagyásra kényszerül a Covid–19 miatt.

Szerda este szivárogtak ki az első hírek arról, hogy a korábbi Moto3-as világbajnok Jorge Martín koronavírustesztje pozitív lett, és már karanténban várja az időszak végét.

Martin egyelőre tünetmentes az értesülések szerint, nem úgy a barátnője, aki meg is betegedett.

Számára tehát nem zárult jól a nyári szünet, de szemezgessünk egy kicsit, hogy másokkal mi minden történt.

Valentino Rossi például megautóztatta barátnőjét, Francesca Novellót. A 25 éves szépséget elég félelem és rettegés fogta el ahhoz, hogy abból egy vicces videó is szülessen.

A legutóbbi futam győztese Miguel Oliveria emelte a tétet az ünneplés terén, és megkérte barátnője kezét. A történetet még izgalmasabbá teszi, hogy mostohatestvérével köti össze az életét, Andreia Pimenta ugyanis Miguel mostohaanyukájának, Cristinának a lánya.

Desejos de uma santa Páscoa a todos vocês. Abracem quem puderem neste dia. Muito amor para todosEstamos juntos #turma88#fiquememcasa

Marc Márquez megkezdte a rehabilitációt, és a közösségi médiába is visszatért, felfedve egy igen különleges karrögzítőt.


Hogy mi történt az elmúlt 5 futamon és mi várható az évad hátralévő részében a MotoGP-ben, arról szakértőnk az alábbi videóban mesél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik