Katinka: Elég az egy év Tokióig; Egressy Gábor: a futballtól a kézilabdáig

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.08.11. 22:29
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Immár kilencszeres világbajnok, ám ez nemigen foglalkoztatja, a tokiói olimpia annál inkább – addig már csak egy év van, de 30 éves klasszisunk mindenkit megnyugtat, elég lesz neki ez az idő. Kvangdzsu kétszeres világbajnoka a világkupa-sorozat kellős közepén emellett a riválisairól és Milák Kristófról is beszélt Kovács Erikának.
Immár kilencszeres világbajnok, ám ez nemigen foglalkoztatja, a tokiói olimpia annál inkább – addig már csak egy év van, de 30 éves klasszisunk mindenkit megnyugtat, elég lesz neki ez az idő.
Kvangdzsu kétszeres világbajnoka a világkupa-sorozat kellős közepén emellett a riválisairól és Milák Kristófról is beszélt Kovács Erikának.

A Mol Fehérvár és a Mezőkövesd várja 6 ponttal a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulóját. Az elhalasztott meccsek miatt még nem teljes második hétvégéről, osztályzatokkal, elemzésekkel és nyilatkozatokkal öt oldalon.

Egressy Gábor válogatott labdarúgóból lett kézilabda-vezető. Az egykori újpesti, BVSC-s, MTK-s és zalaegerszegi szélső Budakalászig és egy másik sportág első osztályáig vezető nem mindennapos karrierjéről Vincze Szabolcs írt.

Gasper Okorn elsősorban a magyar magra épít a Falcónál. A bajnokcsapat szlovén edzője azt is elmesélte Fazekas Zoltánnak, hogy légiósai közül miért csak egyet tudott megtartani a szombathelyi együttes.

És ha hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – Czibor Zoltánnal, Guttmann Bélával és Papné Méray Kornéliával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik