Indy 500: Alonso világa megborult, különleges módszerrel készül – VIDEÓ

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.10. 18:35
Két nappal a 2019-es Indy 500-as autó bemutatása után a McLaren egy „titkos fegyverről” is lerántotta a leplet: ez a kilencfokos program.

A videó tanúsága szerint a legendás 500 mérföldes futamra hangoló Fernando Alonso már mindent a felkészülésnek rendel alá, olyannyira, hogy az indianapolisi pálya kanyarjainak kilencfokos dőlésszögében éli a mindennapjait is – a cipője talpát és még a tévéjét is ennek megfelelően döntötték be. Ráadásul csak balra kanyarodik – éppúgy, ahogyan a május 26-ai futamon is tennie kell majd.



A Formula–1-ből a 2018-as szezon végén visszavonuló kétszeres világbajnoknak már csak ezen a viadalon kell győznie ahhoz, hogy elérje a „triple crownt” – a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági versenyen és az F1-es Monacói Nagydíjon már sikerült diadalmaskodnia. Fernando Alonso már mindent a felkészülésnek rendel alá, olyannyira, hogy az indianapolisi pálya kanyarjainak kilencfokos dőlésszögében éli a mindennapjait is – a cipője talpát és még a tévéjét is ennek megfelelően döntötték be. Ráadásul csak balra kanyarodik – éppúgy, ahogyan a május 26-ai futamon is tennie kell majd.



A Formula–1-ből a 2018-as szezon végén visszavonuló kétszeres világbajnoknak már csak ezen a viadalon kell győznie ahhoz, hogy elérje a „triple crownt” – a Le Mans-i 24 órás megbízhatósági versenyen és az F1-es Monacói Nagydíjon már sikerült diadalmaskodnia.

Vajon a futam után is hasonlóan jókedvű, humoros hangulatban lesznek a McLaren szakemberei?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik