A temetés helyszíne (Fotó: AFP)

A Párizs közelében fekvő Chartres katedrálisában közel három órán keresztül tartott a szertartás, amelyen beszédet mondott Hubert édesapja mellett Alain Prost, korábbi négyszeres F1-es világbajnok is, aki a fiatal pilóta mentora volt.

Jelen volt még többek között az F1-es versenyzők közül Charles Leclerc, Pierre Gasly, Esteban Ocon, valamint George Russell, az FIA elnöke, Jean Todt, az F1 jogtulajdonosa, a Liberty Media vezetősége, jelen voltak F2-es versenyzőtársai, aztán a Ferrari, a Renault és az Alfa Romeo F1-es istállók csapatvezetői, Mattia Binotto, Cyril Abiteboul és Frédéric Vasseur, valamint a tragédiához vezető balesetben szintén érintett Giuliano Alesi, és annak édesapja, a korábbi F1-es pilóta, Jean.

Az 1996. szeptember 22-én született Hubert profi pályafutása 2013-ban kezdődött, első évében rögtön megnyerte a francia F4-es bajnokságot. Ezt követően versenyzett a Formula–3-ban, majd 2018-ban megnyerte a GP3-as bajnokságot. A Formula–2-ben a BWT Arden csapatában 2019-ben debütált, két versenyt meg is nyert: Monacóban és Franciaországban intették le elsőként.

A baleset másik sérültje, a 20 éves amerikai Juan Manuel Correa állapota továbbra is kritikus, de stabil.