Autósport: a lángok közül mentette ki a fiát, felfüggesztett kitiltást kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.22. 21:37
Mike Jones autója a NASCAR Late Model 100 versenyen ért össze az egyik vetélytárséval, majd a falnak csapódott, és az ütközés következtében azonnal lángra kapott. A pilóta segítségére elsőként az édesapja érkezett, aki kiszabadította a gépből a fiát – majd tettéért felfüggesztett kitiltást kapott.

A NASCAR Late Model 100 futamon Mike Jones 39-es számú autója egy ütközés következtében csapódott a falnak, majd gyulladt ki, a versenyző pedig a lángok között ragadt. A baleset helyszínére először az édesapja, Dean Jones érkezett meg, aki egy pólóban és egy rövidnadrágban szaladt be a pályára, majd húzta ki a fiát a lángok közül. Mike Jones 39-es számú autója egy ütközés következtében csapódott a falnak, majd gyulladt ki, a versenyző pedig a lángok között ragadt. A baleset helyszínére először az édesapja, Dean Jones érkezett meg, aki egy pólóban és egy rövidnadrágban szaladt be a pályára, majd húzta ki a fiát a lángok közül.

A NASCAR az év végéig felfüggesztett kitiltással sújtotta a hős apát, amiért megszegte a szabályokat.

A South Boston Speedway később kiadott egy hivatalos nyilatkozatot, mely szerint a pálya tisztviselői leültek megbeszélni az idősebb Jonesszal a történeteket.

„Leültünk Mr. Jonesszal, majd megvitattuk a szombaton történteket, és teljes mértékben megérti a mi álláspontunkat. Mindannyian hálásak vagyunk azért, hogy senki sem sérült meg."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik