Lisszabonban ötletbomba robbant?

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2011.12.08. 22:12
Két jópofa kis videó is termett újabban, ami a csapat, és egyéb kereskedelmi érdekeltségeit kívánja népszerűsíteni. Facebook és Coca Cola?...

Két jópofa kis videó is termett újabban, ami a csapat, és egyéb kereskedelmi érdekeltségeit kívánja népszerűsíteni. Facebook és Coca Cola? Amcsibbak vagyunk, mint Kakszi Lajos!Két jópofa kis videó is termett újabban, ami a csapat, és egyéb kereskedelmi érdekeltségeit kívánja népszerűsíteni. Facebook és Coca Cola? Amcsibbak vagyunk, mint Kakszi Lajos!

Az első videóért előre is köszönet a Kötény blog szerkesztőjének, Audreynak, aki megtalálta nekünk ennek a remek kandi kamerás, PR-os, ingyenjegyes videónak az angol verzióját!

A történet egyszerű, mint Cardozo:a Benfica hivatalos shopjában, a Megastoreban rejtettek a földre a derék portugál kollégák egy pénztárcát, benne egy jeggyel a városi derbire. Csak épp a zöld fehér oldalra... A becsületesen visszaszolgáltatóknak természetesen járt az ingyen jegy, immár a benfiquisták közé:

Manapság azonban van még a Coca Colánál is addiktívabb termék, esetünkben az egyszerűség kedvéért nevezzük facebooknak. Mint minden valamirevaló csapat, az utóbbi időben a Benfica is turbó sebességre kapcsolt, ami a közösségi jelenlétet jelenti, és az egy milliomodik felhasználóra hajtanak. Que grande like este!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik