Marcelo és Neymar a brazil válogatott egyik tavalyi edzésén (Fotó: AFP)

 

„Szerintem Neymar egy napon a Real Madrid futballistája lesz – idézi a brazil Esporte Interativo a madridiak balhátvédjét, Marcelót. – Hogy be tudna-e illeszkedni a Realba? Naná, ebben egészen biztos vagyok. Minden ilyen kaliberű labdarúgónak kell játszania a Real Madridban, nagyszerű lenne, ha ő is csatlakozna hozzánk.”

Neymar jelenlegi csapattársa, Thiago Silva a francia Canal Plustől kapott a témába vágó kérdést, és természetesen ő sem mondott világrengetőt.

Mi lesz a Real Madrid–PSG BL-párharc első, szerdai meccsének az eredménye?

Szűken, de madridi győzelem születik.   (4077)
Nem bírnak egymással, a visszavágó dönt.   (2645)
Nagy csatában nyer a PSG.   (2352)
Borul a papírforma, simán nyernek a párizsiak.   (1943)
Könnyedén nyer a címvédő Real.   (1466)
Összes szavazat: 12483
Szavazás kezdete: 2018. 02. 09
 

„Nem beszélhetek a nevében – kezdte válaszát a PSG védője. – A sajtóhírekről jól tudjuk, hogy vagy van alapjuk, vagy nincs, szóval nem kommentálom őket. Csupán annyit mondhatok, hogy reménykedem a maradásában, hiszen még sok mindent elérhetnénk együtt. Rengeteget segített már eddig is, sokkal jobbak és sikeresebbek lettünk vele.”

Mint ismert, Neymar nyáron igazolt a Barcelonából a PSG-be, amelynek célja, hogy a brazil világklasszis vezérletével elhódítsa a Bajnokok Ligája-serleget.

A Real–PSG nyolcaddöntő első mérkőzését szerda este 20.45-kor játsszák a spanyol fővárosban, a visszavágó március 6-án lesz Párizsban.

BAJNOKOK LIGÁJA, 2017–2018
NYOLCADDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS (február 14., szerda)

20.45: Real Madrid (spanyol)–PSG (francia)
VISSZAVÁGÓ (március 6., kedd)
20.45: PSG (francia)–Real Madrid (spanyol)