Real Madrid: ma beállíthatják a Bayern München rekordját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.10. 18:54
null
(Forrás: Marca)
Zinédine Zidane Real Madridja fél lábbal már a BL-döntőben van, az Atlético Madrid elleni visszavágón nem csak a finálét harcolhatja ki a királyi gárda.

GÓLÖZÖN

A francia tréner irányításával eddig 82 meccset játszott a Real Madrid, és csupán háromszor maradt gólképtelen. Legutóbb az előző idényben, a Manchester City elleni BL-elődöntőben fordult ez elő, azóta egyhuzamban 60 tétmeccsen szereztek gólt a spanyolok. Ha az Atlético ellen is betalálnak Cristiano Ronaldóék, beállítják Jupp Heynckes és Pep Guardiola Bayern Münchenjének 61-es rekordját.

SIKERSZÉRIA

A királyi gárda mind az öt meccsét megnyerte a BL egyenes kieséses szakaszában, ilyenre már volt korábban is példa, arra viszont még nem, hogy egy csapat mind a hat meccsét megnyerje a döntő előtt.

IDEGENBEN IS HATÉKONYAK

A Real Madrid ebben az idényben 3.04 gólt szerez meccsenként idegenben, 25 fellépésen 76-szor talált be a Bernabéun kívül. Vendégként eddig a Barcelona volt a legeredményesebb egy idényen belül, a 2014–2015-ös kiírásban 29 tétmeccsen 75 gólt szereztek a katalánok.

RÉG LÁTOTT VERESÉG

A Real legutóbb 2016. április 6-án, a Wolfsburg ellen maradt alul (0–2) a Bajnokok Ligájában, azóta 15 meccset vívott meg veretlenül a sorozatban, 11-et megnyert, négyen ikszelt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik