Real Madrid: Hazard reméli, pár éven belül a klub játékosa lesz Mbappé

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.11.24. 22:17
null
Eden Hazard és Kylian Mbappé a 2018-as világbajnokságon (Fotó: AFP)
A keddi Real Madrid–PSG Bajnokok Ligája-összecsapás előtt a Le Parisiennek nyilatkozott a madridiak támadója, Eden Hazard, aki elmondta, szívesen látná Kylian Mbappét a spanyol fővárosi csapatnál.

Eden Hazard az interjúban elmondta, reméli, néhány éven belül Kylian Mbappé a csapattársa lesz a Real Madridban.

„Ha elhozhatnám Mbappét… ő lesz a világ legjobbja néhány éven belül. Van jó pár nagy potenciállal rendelkező játékos, de ő a világtörténelem egyik legjobb labdarúgója lesz. Húszévesen én is megnyertem a francia bajnokságot a Lille-lel, de a statisztikákat nézve nem vagyunk összehasonlíthatóak. Én lépésről lépésre fejlődtem, ő már most a csúcson van.”

A belga támadó arról is beszélt, hogy sokan Cristiano Ronaldóhoz hasonlítják, mivel Florentino Pérez az ő pótlására igazolta.

„Amikor kimegyek a pályára, nem gondolok arra a tényre, hogy Cristiano itt volt, mielőtt én idejöttem, és jobban kell nála teljesítenem. Nem fogok nála több gólt szerezni, az egészen biztos, viszont a legjobbamat fogom nyújtani a pályán” – nyilatkozta Hazard, aki szerint nehezítette a bemutatkozását, hogy madridi időszaka elején sérüléssel bajlódott.

A 28 éves játékos elmondta, élmény számára a közös munka a gárda vezetőedzőjével, Zinédine Zidane-nal, akire példaképként tekintett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik