Real Madrid: Gary Lineker keményen beszólt Ramosnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.06. 19:54
Mint arról beszámoltunk, Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol védője megszólalt a Szalah-ügyben, s elmondta a véleményét a labdarúgó Bajnokok-Ligája-döntőben történtekről. A jelenleg televíziós szakkommentátorként dolgozó Gary Lineker tetszését nem nyerte el a királyi gárda csapatkapitányának nyilatkozata, ennek pedig a Twitteren adott hangot.

„Jézusom, hogy fel lett fújva ez az egész Szalah-ügy...Nem akartam eddig erről beszélni, mert azzal én is adom a lovat a szurkolók alá. Sokszor visszanéztem a jelenetet,ő megragadta a karomat, én elestem. Nem is az a karja sérült meg, amelyikkel összeakadtunk,erre azt olvasom, hogy én cselgáncsfogásokat alkalmaztam rajta.Mi lesz a következő, Firmino azt mondja, hogy megfázott, mert rácsöppent az izzadtságom?!” – fakadt ki Sergio Ramos az As-nek. „Jézusom, hogy fel lett fújva ez az egész Szalah-ügy...Nem akartam eddig erről beszélni, mert azzal én is adom a lovat a szurkolók alá. Sokszor visszanéztem a jelenetet,ő megragadta a karomat, én elestem. Nem is az a karja sérült meg, amelyikkel összeakadtunk,erre azt olvasom, hogy én cselgáncsfogásokat alkalmaztam rajta.Mi lesz a következő, Firmino azt mondja, hogy megfázott, mert rácsöppent az izzadtságom?!” – fakadt ki Sergio Ramos az As-nek.

A korábbi 80-szoros angol válogatott labdarúgó reakciójára nem kellett sokat várni:

„Ramos nagyszerű játékos, a világ bármelyik csapatába beférne, de ő akkor is egy jellemtelen alak” – reagált Lineker a Twitterren.

Gary Lineker on Twitter

Ramos is a great player and any team in the World would want him, but he's also a prize twerp. https://t.co/zyf2i9NL09



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik