Real Madrid: Cristiano Ronaldo üzent a pfujoló szurkolóknak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.14. 08:42
Szerda este 20.45-kor a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének talán legjobban várt találkozója következik: a Paris Saint-Germain a Real Madrid otthonában lép pályára. És mivel a tét hatalmas, most már Cristiano Ronaldo is üzent a szurkolóknak!

Az utóbbi hónapokban, években szokássá vált a Santiago Bernabéu Stadionban, hogy ha valami olyan történik a pályán, vagy akár azon kívül, ami nem tetszik a drukkereknek, akkor azok pfujolják saját játékosaikat is.

Legutóbb a sok helyzetet elpuskázó Karim Benzema ellen fordult a madridi közönség egy része, ami odáig fajult, hogy a blancók meccse után már Cristiano Ronaldo és Sergio Ramos is kiment a szurkolókhoz, és kérték őket, fejezzék be!

Cristiano Ronaldo üzent a pfujoló szurkolóknak (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo üzent a pfujoló szurkolóknak (Fotó: AFP)

Úgy tűnik, ez azonban kevés volt, ugyanis most a közösségi oldalakon fordult szurkolói felé CR.

„Szerdán nagyon fontos meccs vár ránk, nagyszerű együttes ellen. Én és a csapat tagjai arra kérünk benneteket, hogy támogassatok minket, bármi is történik. Mint ahogy azt mindig is teszitek. Együtt sokkal erősebbek leszünk. Hala Madrid!” – mondta a portugál klasszis.

Real Madrid C.F. on Twitter

Ennél finomabban nem nagyon lehet megfogalmazni, hogy fejezzék be a királyiak drukkerei a pfujolást. Kérdés, mennyire lesz hatásos…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik