Real Madrid: Ronaldo mérföldkő előtt, aggódhat a Dortmund?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 18:47
Több szempontból is fontos mérkőzést játszik kedd este a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Real Madrid, egyebek mellett ez lesz Cristiano Ronaldo 400. tétmérkőzése a blancóknál. A portugál sztár az eddigi 399 találkozón 409-szer volt eredményes.

Cristiano Ronaldo 2009 augusztusában debütált a Real Madridban a Deportivo ellen 3–2-re megnyert meccsen, és rögtön góllal mutatkozott be. Az azóta eltelt kicsivel több mint nyolc év alatt a klub ikonikus futballistájává vált, és október 14-én, a Getafe elleni idegenbeli bajnokin bekerülhet a klub történetében legtöbb mérkőzésen pályára lépő húsz játékos közé. Az As nevű lap ugyanakkor emlékeztet rá: a 741 összecsapáson szereplő Raúltól még mindig messze van a portugál csillag.

A Marca című spanyol lap is természetesen C. Ronaldóval foglalkozik a Dortmund elleni BL-csoportmeccs előtt, és felhívja a figyelmet a Real Madrid támadójának gólerősségére. CR7 19 találkozón játszott német csapatok ellen, és 23 gólt szerzett. A kedd esti ellenfél, a Dortmund a 23-ból négyet kapott, a Bayern München hat összecsapáson kilencet.

A négyszeres aranylabdás, aki az APOEL elleni első csoporttalálkozón duplázott, a legutóbbi hat Bajnokok Ligája-fellépésén 12-szer volt eredményes, beleértve az Atlético Madrid és a Bayern München elleni mesterhármasait a legutóbbi kiírásban, melynek döntőjében kétszer vette be a Juventus kapuját.

A Borussia Dortmund–Real Madrid meccsről élő, szöveges tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on!

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 2. FORDULÓ, KEDD
E-CSOPORT
20.45:
Sevilla–NK Maribor
20.45: Szpartak Moszkva–Liverpool (Tv: Sport1)
F-CSOPORT
20.45:
Napoli–Feyenoord
20.45: Manchester City–Sahtar Doneck (Tv: Sport2)
G-CSOPORT
20.45:
Besiktas–RB Leipzig
20.45: Monaco–FC Porto
H-CSOPORT
20.45:
Borussia Dortmund–Real Madrid (Tv: M4 Sport)
20.45: APOEL–Tottenham Hotspur (Tv: Film Mánia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik