Real: Jézusom, hogy fel lett fújva ez az egész Szalah-ügy… – Ramos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.05. 18:10
Sergio Ramos, a Real Madrid spanyol válogatott védője végre megszólalt a Szalah-ügyben, és elmondta a véleményét az esetről, amelyről mindenki beszélt a Bajnokok Ligája döntőjét követően.

Mint ismert, Ramos összeakadt Szalahhal a BL-döntő 26. percében, ami után a Liverpool megsérülő egyiptomi támadóját le kellett cserélni, és sokáig az is kérdéses volt, egyáltalán pályára tud-e majd lépni a világbajnokságon.




A Real Madrid védőjét sokan azzal gyanúsították, szándékosan fogta „satuba” Szalah kezét, hogy így kiessen az ellenfél legjobbja.

„Jézusom, hogy fel lett fújva ez az egész Szalah-ügy... Nem akartam eddig erről beszélni, mert azzal én is adom a lovat a szurkolók alá. Sokszor visszanéztem a jelenetet, ő megragadta a karomat, én elestem. Nem is az a karja sérült meg, amelyikkel összeakadtunk, erre azt olvasom, hogy én cselgáncsfogásokat alkalmaztam rajta. Mi lesz a következő, Firmino azt mondja, hogy megfázott, mert rácsöppent az izzadtságom?!” – fakadt ki Ramos az As-nek.

Sergio Ramos szerint indokolatlanul fel lett fúja a „Szalah-ügy” (Fotó: AFP)
Sergio Ramos szerint indokolatlanul fel lett fúja a „Szalah-ügy” (Fotó: AFP)

Beszéltem Szalahhal többször is a BL-döntő után, és jó hangulatú üzeneteket váltottunk. Visszatérhetett volna egyébként a pályára, ám csak úgy, ha beinjekciózzák, én is csináltam már ilyet többször is. Őszintén nem értem ezt az egészet, de mikor velem történik valami, az mindig kiemelt figyelmet kap, akármilyen apróságról van szó. Nem tudom, lehet, hogy azért kezelnek így, mert már olyan régóta a Real Madridban játszom, és annyi mindent megnyertem…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik