Real: A saját házamban én vagyok a főnök, a klubnál nem – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.23. 12:17
null
Cristiano Ronaldo sorsa a Real Madrid kezében van (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo jó erőben érzi magát, és akár még további nyolc évig futballozna – a Real Madrid portugál labdarúgója egy spanyol televíziós műsor vendégeként beszélt a jövőjéről is. A 33 éves támadó ebben a szezonban eddig 43 meccsen 44 gólt szerzett a fővárosi klub színeiben, szombaton pedig tovább gyarapíthatja találatainak számát a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-döntőn.

„Biológiailag 23 évesnek érzem magam – mondta Cristiano Ronaldo az El Chiringuito spanyol televíziós műsorban, ahol a jövőjéről is beszélt. – Sok van még bennem, akár 41 éves koromig is futballozhatok. Jól érzem magam, boldog vagyok, nem panaszkodom. A dolgok nem rajtam múlnak: a saját házamban én vagyok a főnök, a Real Madridnál nem, a klub hozza meg a döntéseket. Szombaton újabb döntőt játszunk, a szurkolók Cristianót támogatják."

A Bajnokok Ligája jelenlegi kiírásában eddig 12 meccsen 15 gólt szerző portugál válogatott sztár a Liverpool elleni szombati fináléval kapcsolatban saját csapatát méltatta.

„Nyolc éve a Real Madridnál vagyok, és mindig azt hallom, hogy 50 új játékos igazol ide, de végül nem így lesz. Az emberek azt hiszik, nyáron sok új labdarúgót szerződtetünk, ám mindig ugyanazok juttatják döntőbe a csapatot. A legjobbak már nálunk vannak. Bale, Benzema, Lucas Vázquez, Marco Asensio. Ők mind itt futballoznak."

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ, KIJEV
20.45:
Real Madrid (spanyol)–Liverpool FC (angol) (Tv: M4 Sport, élőben az NSO-n)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik