PSG: Mbappé továbbra sem eladó – Leonardo

Vágólapra másolva!
2019.11.07. 17:31
null
Úgy tűnik, Mbappé egy ideig még biztosan a PSG játékosa marad (Fotó: AFP)
A PSG Bajnokok Ligája-ütközete után a klub sportigazgatója, Leonardo is válaszolt az újságírói kérdésekre, melyeknek jó része Kylian Mbappéval foglalkozott. A brazil sportvezető hallani sem akar a fiatal francia játékos körüli pletykákról.

 

Kylian Mbappé idén decemberben tölti be a 21. életévét, mégis az ő piaci értékét taksálják a legmagasabbra az egész világon, legalábbis a Transfermarkt.de adatai szerint. Az európai topklubok gyakorlatilag sorban állnak érte – már amelyek anyagilag megtehetik –, ám jelenlegi klubja, a PSG még hosszú távon számol vele. A BL-csoportjából már biztosan továbbjutó francia klub sportigazgatója, a brazil Leonardo ezúttal hangot is adott ennek, sőt szeretné, ha a rengeteg ezzel kapcsolatos pletyka is véget érne egyszer.

„Igen, kicsit már idegesít ez a téma. Rendkívül fontos játékosunk, világbajnok, az egyik legjobb az egész világon. Még nincs itt az ideje, hogy bármi ilyesmiről beszéljünk. Továbbra is két és fél év van a szerződéséből, szóval itt az ideje, hogy véget érjenek ezek a pletykák.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik