NS: nagy siker előtt a Vidi, Kántor Olaszországból igazolt Újpestre – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.16. 22:51
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója. A cég a Mol Vidi névadó szponzora, a csapat az utóbbi idők legnagyobb hazai klubsikere előtt áll, hiszen egy lépésre van a BL-főtáblájától. Az üzletember beszélt arról is, miért választották a fehérvári futballcsapatatot, s milyen elvek mentén alakítják a sportszponzorálásukat. Azt is elárulta, mit érzett, amikor a Malmö elleni mérkőzésen Danko Lazovics elrontotta a 11-est, egyúttal üzent a névváltoztatás miatt méltatlankodó Vidi-drukkereknek is.
Exkluzív interjút adott a Nemzeti Sportnak Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója.
A cég a Mol Vidi névadó szponzora, a csapat az utóbbi idők legnagyobb hazai klubsikere előtt áll, hiszen egy lépésre van a BL-főtáblájától. Az üzletember beszélt arról is, miért választották a fehérvári futballcsapatatot, s milyen elvek mentén alakítják a sportszponzorálásukat. Azt is elárulta, mit érzett, amikor a Malmö elleni mérkőzésen Danko Lazovics elrontotta a 11-est, egyúttal üzent a névváltoztatás miatt méltatlankodó Vidi-drukkereknek is.

Hazai meccset játszik a hétvégén az FTC, így újra megrendezték a Fradi-csütörtököt, amelynek keretében ez alkalommal Thomas Doll válaszolt az újságírók kérdéseire. Természetesen szóba került a Malmö FF edzője, Uwe Rösler nyilatkozata is, amelyet több médiában úgy interpretáltak, hogy a zöld-fehérek szakvezetője tanácsokkal segítette a svéd trénert a Mol Vidi elleni BL-csata előtt. Hogy honnan ismeri egymást a két német tréner, s valójában miről váltottak szót, kiderül interjúnkból.

Összesen 34 ajánlatot kapott különböző országokból Kántor Sándor, de ő Olaszországnak búcsút intve mégis az UTE női röplabdacsapatához szerződött. A 2001-ben, még játékosként az itáliai bajnokság legjobbjának megválasztott klasszis elárulta, egészen az alapoktól szeretné elkezdeni az újjáépítést. Ám mielőtt a teremben nekilátnának a munkának, minden játékosával elbeszélget, mert úgy véli, égető szükség van a mentális megújulásra is.

Sportkrém mellékletünk vendége ez alkalommal Sztefan Szpirovszki, a Ferencváros középpályása. A macedón futballista remek napok után van, hiszen feleségül vette kedvesét, Tamarát, akivel már kilenc éve együtt élnek. Az esküvőn háromszázan vettek részt, bár a futballista szerint ez arrafelé visszafogott létszám. A légiós mesélt a gyermekkoráról, és az is kiderül interjúnkból, miért kellett kis híján abbahagynia a labdarúgást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik