Női BL: Marozsán Dzsenifer az álomcsapat keretében

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.09.07. 11:58
null
Marozsán Dzsenifer az álomcsapat keretében (Fotó: Dömötör Csaba, archív)
Marozsán Dzsenifer, a győztes Olympique Lyon magyar származású labdarúgója is bekerült a 2019–2020-as női Bajnokok Ligája-idény álomcsapatának keretébe.

 

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) honlapjának beszámolója alapján a 23 fős névsort a szervezet technikai megfigyelői, Corinne Diacre, Brent Hills, Jarmo Matikainen, Monika Staab, Jorge Vilda állították össze.

Az UEFA honlapja külön kiemelte, hogy az ötszörös BL-győztes német válogatott Marozsán sorozatban hatodik alkalommal került a legjobbak közé.

A címét a Jakabfi Zsanettet foglalkoztató Wolfsburggal szemben megvédő Lyonból nyolc, a fináléban vesztes német csapatból hat játékos került a keretbe, a nemzetek rangsorát a franciák vezetik nyolccal, a németek a másodikak néggyel.

NŐI BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
VfL Wolfsburg (német)–Olympique Lyon (francia) 1–3

WOLFSBURG:Abt – Blässe (Bremer 78.), Goessling, Doorsoun-Khajeh (Hendrich, 39.), Jenssen – Huth (Wolter, 62.), Syrstad Engen, Popp, Rolfö – Harder, Pajor (Obersdorf 61.).Vezetőedző:Stephan Lerch
LYON:Bouhaddi – Bronze, Buchanan, Renard, Karchaoui – Gunnarsdóttir, Kumagai – Cascarino (Van de Sanden, 87.), Marozsán (Taylor, 87.), Majri – Le Sommer (Greenwood, 94.).Vezetőedző:Jean-Luc Vasseur
Gólszerző:Popp (57.), ill. Le Sommer (25.), Kumagai (44.), Gunnarsdóttir (88.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik