MU: Mourinho nem hagyta szó nélkül a Real Madrid vereségét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.03. 10:34
Mint ismert, a labdarúgó Bajnokok Ligája H-csoportjában négy forduló után immár a Tottenham Hotspur vezet, amely 3–1-re legyőzte a címvédő Real Madridot. A meglepő eredményt a blancók korábbi mestere, a Manchester United jelenlegi menedzsere, José Mourinho sem hagyta szó nélkül…

Finoman szólva felemás formát mutat a Tottenham az utóbbi hetekben. A Spurs október közepén ikszelt a Real Madriddal a Bajnokok Ligájában, majd négyet vágott a Liverpoolnak, aztán kikapott a Ligakupában a West Hamtől, majd a bajnokságban a Manchester Unitedtől is, míg legutóbb legyőzte a királyiakat a legrangosabb európai kupában.

Az eredménysor José Mourinho szerint José Mourinhót igazolja.

„A Tottenham négy gólt vágott a Liverpoolnak, aztán hármat a Real Madridnak. Viszont ellenünk egyetlen egyszer sem talált a kapuba. Szerintem ezek után megérdemelne némi elismerést a csapatom…” – mondta a portugál mester az MU sajtótájékoztatóján.

A Man. United előtt legutóbb a Swansea volt képes arra, hogy gól nélkül tartsa a Spurs támadósorát – szeptember 16-án, a Premier League 5. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik