Mol Vidi FC: Kovácsik elismerte, hibázott a luxemburgi gólnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.13. 09:18
Mint ismert, a Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában a magyar bajnok Mol Vidi FC a luxemburgi F91 Dudelange otthonában játszott 1–1-es döntetlent úgy, hogy Huszti Szabolcs góljával a fehérváriak még vezettek, ám a hazaiak Bryan Mélisse révén egyenlíteni tudtak – az egyszeres magyar válogatott kapus elismerte, hibázott a gólnál.

„Az első félidőben egy kapura lövése volt az ellenfelünknek, nekünk sem több, de megszereztük a vezetést. Bíztam benne, hogy rendezzük a sorokat, és jobban sikerül a második játékrész, de több helyzete lett a hazaiaknak, nem gondoltam előre, hogy ennyi dolgom lesz” – mondta Kovácsik klubja hivatalos honlapjának.

„Jól sikerült a meccs a gólig, de nincs mit szépíteni, az csúnya volt, lehet kapusgólnak mondani. Beszitált a labda, rosszul értem bele, utánanyúltam, de nem sikerült hárítanom. Ha csak a száraz eredményt nézzük, akkor az egy egy nem rossz az idegenbeli gól miatt, de persze nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy Luxemburgban értük el ezt az eredményt. Továbbjutásra állunk ugyan, de jövő héten ennél jobban kell játszanunk, és nyernünk kell a visszavágón” – értékelt önkritikusan Kovácsik Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik