Marozsán: a negyedikért; Liu vs. Liu?

Vágólapra másolva!
2019.05.17. 23:13
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

A női labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében történelmet írhat Marozsán Dzsenifer. Az Olympique Lyon olimpiai bajnok német válogatott sztárja számára több okból is megható, hogy éppen szülővárosában lehet az első magyar származású négyszeres BEK-/BL-győztes. És az sem véletlen, hogy milyen cipőt visel majd szombat este a Groupamában...
A n
ői labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjében történelmet írhat Marozsán Dzsenifer. Az Olympique Lyon olimpiai bajnok német válogatott sztárja számára több okból is megható, hogy éppen szülővárosában lehet az első magyar származású négyszeres BEK-/BL-győztes. És az sem véletlen, hogy milyen cipőt visel majd szombat este a Groupamában...

Gróf Dávid a 100. tétmeccsén véd vasárnap a Honvédban – és alighanem az utolsón. Pietsch Tibor írásából kiderül, hogy a magyar bajnok kapus jó eséllyel a Ferencvárosban folytatja pályafutását, és hogy a kupadöntőben miért nincs túl sok sansz a szereplésére.

Liu Shaoang úgy véli, bátyjával még jobb eredményekre lesznek képesek. Az olimpiai bajnok rövid pályás gyorskorcsolyázó Kovács Erikának kínai edzőjéről, Lináról, a kemény nyári hónapokról és arról is beszélt, hogy mi lesz, ha Shaolinnal egymás ellen kell olimpiai döntőt futniuk.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – a Göröcs-sorozat legújabb részével, a klubigazgató Kocsárdi Gergellyel, a Hátsó füves legújabb epizódjával, az 50 gyors fenegyerekével, Anthony Ervinnel és a női kézilabda BL final fourján fellépő Anastaciával.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik