Marad a BL a Realnak? Liuék és az újrakezdés

Vágólapra másolva!
2019.01.07. 23:14
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Mély gödörben a Real. Az újabb bajnoki vereség után a La Liga-győzelemről alighanem letehetnek a királyiak, akik már edzőt is cseréltek, tele vannak sérültekkel, és még a nézőszámuk is kezdi megérezni az első fél év vesszőfutását. De a Bajnokok Ligája még ott van mentőövnek – Szeli Mátyás elemzése.
Mély gödörben a Real.
Az újabb bajnoki vereség után a La Liga-győzelemről alighanem letehetnek a királyiak, akik már edzőt is cseréltek, tele vannak sérültekkel, és még a nézőszámuk is kezdi megérezni az első fél év vesszőfutását. De a Bajnokok Ligája még ott van mentőövnek – Szeli Mátyás elemzése.

Elek Ákos ismét Fehérváron. Az korábbi vidis válogatott középpályás még nem írt alá, de ez már csak formaság, a héten bejelentik az érkezését, így tavasszal már vele megerősödve szállhat harcba a Mol Vidi FC a bajnoki címért.

Lóránt Péter nem is tagadja, hogy megviselte a fehérvári kosarasok őszi vesszőfutása. Az Alba centere kifejezetten sajnálja, hogy már nem Dzunics Braniszlav az edzője, de biztos benne, hogy előbb vagy utóbb eljön a fordulópont, és a csapat kilábal a gödörből. Bobory Balázs interjúja.

Fucsovics Márton akár kiemelt is lehet a tenisz Australian Openen. Klein Ron írásából egyrészt kiderül, hogy ehhez mi kell, másrészt az is, hogy férfi egyesben Grand Slam-tornán legutóbb erre mikor volt példa.

Lina, azaz Csang Csing, a rövid pályás gyorskorcsolya-válogatott kínai edzője a Pjongcsang utáni újrakezdés nehézségeit elemezte Kovásc Erikának. A hétvégi dordrechti Európa-bajnokságon okkal reménykedik érmekben, ugyanakkor alapvetésként kezeli, hogy úgy kellett és kell hozzáállni a mindennapokhoz, mintha nem is született volna meg az a bizonyos olimpiai aranyérem…

Ha pedig kedd, akkor ezúttal Csupasport melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik