BL: míg a Barcával játszottak, három Lyon-játékost is kiraboltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.20. 17:49
null
Memphis Depay foghatja a fejét: fél év alatt kétszer rabolták ki (Fotó: AFP)
A francia rendőrségtől származó információk szerint a Barcelona elleni kedd esti Bajnokok Ligája-mérkőzés alatt három Lyon-játékos otthonába is betörtek, köztük Memphis Depayéba, akit 2018 szeptemberében egyszer már kiraboltak.

 

Az AFP francia hírügynökség azt írja, hogy míg Memphis Depay a pályán volt, addig betörtek az otthonába, és nem csak az övébe: a Barcelona elleni BL-találkozó után Pape Cheikh Diop és Lucas Tousart is arra ért haza, hogy kirabolták.

Depay Écullyben, Lyon elővárosában található otthonából 0 óra 45 perckor érkezett a riasztás, az ismeretlen tettes, vagy tettesek az ablakon keresztül jutott be a házba – idézi a rendőrségi jelentést a hírügynökség. Érdekesség, hogy a futballista már másodszor jár hasonlóan: 2018 szeptemberében – a Lyon Nice elleni találkozója alatt – szintén kirabolták, akkor döbbenetes összeggel, 1.5 millió euróval, azaz mintegy 500 millió forintnyi készpénzzel távoztak az otthonából, emellett több ingóságának is lába kélt.

Az AFP hozzáteszi, Dioptól ékszereket és ruhákat, Tousart-tól ruhákat, egy táskát és a multimédiás eszközeit vitték el, emellett az autóját is megpróbálták feltörni, ám azt végül nem sikerült ellopni. A labdarúgók a jelek szerint tanultak Depay szeptemberi esetéből, mert nagy mennyiségű készpénz eltűnéséről ezúttal nem érkezett jelentés.

Néhány nappal korábban a Barcelona játékosával, Kevin-Prince Boatenggel is hasonló történt: míg a ghánai támadó a Real Valladolid elleni találkozón lépett pályára a katalán együttesben, addig a lakásából 300 ezer eurót vittek el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik