• A héten a Ferencváros mellett több magyar is a BL-csoportkörért harcol. Lovrencsics Gergőt a BL-himnuszt hallgatva már most kirázza a hideg, bár tudja, hogy a Molde ellen nem lesz a Fradinak egyszerű dolga, Lang Ádám az Olympiakosz ellen csak az első meccsre koncentrál, Szoboszlai Dominik pedig a koronavírustól sújtott Maccabi Tel-Aviv ellen készül – a BL-kedd és -szerda előzetese két oldalon.

Kalmár Zsolt vezeti a szlovák bajnokság góllövőlistáját. A DAC csapatkapitánya elmondta Duducz Tibornak, hogy rengeteget gyakorolja a szabadrúgásokat, és hogy nemcsak a Fortuna Ligában, hanem az Európa-ligában is nagy tervei vannak a dunaszerdahelyi csapatnak.

Varga Kevin hatalmas góllal tette le a névjegyét a török élvonalban. Az élvonalbeli Kasimpasához szerződő debreceni támadó a türelemről, a nézők nélkül is felfokozott hangulatról és arról is beszélt Zombori Andrásnak, hogy éppen annyi időt töltött el az NB I-ben, amennyit kellett.

Kosárlabda-válogatottjaink buborékban játszhatják le idei Eb-selejtezőiket. A férfiaknál már konkrét a terv, a hölgyek egyelőre még várnak a döntésre – de a lényeg mind Székely Norbert, mind Ivkovics Sztojan kapitány szerint, hogy ne álljon le a sport! Győri Ferenc írása.