A 2017–2018-as idény végén a Liverpool a Real Madriddal játszhatott a Bajnokok Ligája döntőjében, és mivel akkoriban elképesztő formában futballozott a Real Madrid és Cristiano Ronaldo, óriási volt a feszültség a kijevi finálé előtt a Pool öltözőjében.

Jürgen Klopp pedig egészen különleges megoldást talált, hogy megtörje a jeget…

Jürgen Klopp őrült poénnal törte meg a jeget a BL-döntő előtt 2018-ban (Fotó: AFP)

„Teljes a csend az öltözőben, óriási a feszültség. És akkor belép Jürgen Klopp. Mindenki arra vár, hogy megszólaljon, de nem teszi. Inkább felhúzza a pólóját. Akkor láttuk, hogy Cristiano Ronaldo CR7 márkájú alsónadrágját viseli. Fogta a pólóját, és beletűrte a boxerébe. Mondanom sem kell, azonnal eltűnt a feszültség, az egész öltöző a földön fetrengve nevetett” – mondta Wijnaldum.

„Klopp egészen különleges. Több száz ilyen poént elsütött már, és mikor látod, hogy az edződ ilyen magabiztos és nyugodt, a hozzáállása átragad a játékosokra, s ezzel leveszi a vállunkról a terhet! Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy ő a magánéletben és a munkában tényleg olyan-e, amit látunk a meccseken és a sajtótájékoztatókon, vagy megjátssza magát. A válaszom az, hogy ő tényleg ilyen. Mindig” – tette hozzá a holland.