Liverpool: Csak nevetni tudok azon, amit Ramos mondott… – Szalah

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.09. 11:03
Mohamed Szalah, a Liverpool futballistája a Marcának adott interjút, melyből nagyon úgy tűnik, az egyiptomi klasszis nem bocsátott meg Sergio Ramosnak a Bajnokok Ligája döntője után.

„A Bajnokok Ligája döntőjében elszenvedett sérülésem karrierem legfájdalmasabb pillanata volt. Jobban érzem magam, és remélem, Egyiptom első találkozóján már ott lehetek a világbajnokságon, de minden attól függ, hogy érzem majd magam közvetlenül a meccs előtt” – mondta a Marcának Szalah.„A Bajnokok Ligája döntőjében elszenvedett sérülésem karrierem legfájdalmasabb pillanata volt. Jobban érzem magam, és remélem, Egyiptom első találkozóján már ott lehetek a világbajnokságon, de minden attól függ, hogy érzem majd magam közvetlenül a meccs előtt” – mondta a Marcának Szalah.

A madridi lap újságírója természetesen nem mehetett el a kérdés mellett: szabályos volt, amit Sergio Ramos csinált a BL-döntőben?

Nagyon úgy tűnik, Szalah nem bocsátott meg Ramosnak (Fotó: AFP)
Nagyon úgy tűnik, Szalah nem bocsátott meg Ramosnak (Fotó: AFP)

„Nem tudom. Talán?” – fogalmazott szűkszavúan Szalah, aki Ramos korábbi nyilatkozatára is reagált.

Mint ismert, a Real Madrid csapatkapitánya azt mondta, az egyiptomi fogta meg az ő karját, ráadásul nem is az a válla sérült meg, amelyikkel összeakadtak.

„Vicces, ezen csak nevetni tudok. Csak annyit mondanék, hogy ha valaki miatt sírok, de utána megnevettet, arra nem tudok haragudni… Talán azt is megmondhatná Ramos, jól leszek-e akkor a világbajnokságra!” – mondta nem kevés iróniával Szalah, aki hozzátette, valóban kapott egy SMS-t Ramostól, de azt egy szóval sem mondta a spanyolnak, hogy minden rendben van köztük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik