Leicester City: „De jó itt látni Kantét!” „Júdás!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.15. 09:07
A hétfő este az FA-kupa negyeddöntőjében a Manchester United ellen a Chelsea győztes gólját szerző N’Golo Kanté is a lelátóról figyelte a Leicester City Sevilla elleni fordítását a BL-nyolcaddöntő visszavágóján. A meccs után a brit BT Sport csatorna ráközelített az ünneplő franciára, mire a stúdióban ülő szakértő csúnyán betett a meghitt pillanatba.

N’Golo Kanté a tavasszal bajnoki címet szerző Leicester City alapembere volt, a játékosok őt választották meg a 2015–2016-os Premier League szezon legjobbjának, s ő volt az egyetlen, akit eladott a Claudio Ranieri vezette klub.

A bajnoki éllovas Chelsea remeklésében szintén fontos szerepet játszó Kanté kedden ellátogatott a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre, és örömmel látta, hogy a társak nélküle is kiütik a spanyol riválist.

A meccs után a Leicester Citynek szurkoló Gary Lineker a BT Sport stúdiójában műsorvezetőként örömmel vette Kanté látogatását.

„De jó látni Kantét! Nagyszerű, hogy eljött, és így élvezi a Leicester sikerét, annak ellenére, hogy most már nyilván a Chelsea játékosa” – mondta Lineker, mire a stúdióban szakértőként ülő Martin O’Neill többször is bekiáltotta, hogy „Júdás!”

O’Neill az 1990-es években a Leicester menedzsere volt, és láthatóan nem tetszett neki Kanté nyári klubváltása.

Ám a szurkolók reakciói alapján sokan már megbocsátottak a francia középpályásnak.



Martin O’Neill az 1990-es években a Leicester City menedzsere volt
Martin O’Neill az 1990-es években a Leicester City menedzsere volt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik